Om Hobby Sy & Strik

Hobby Sy & Strik er Tønders hyggelige strikkebutik.

Jeg overtog strikkebutikken i marts 2004 på adressen Vestergade 45, da tidligere ejer, Dorthe Jepsen, gik på efterløn.

I 2010 flyttede jeg til Vestergade 43 (på det andet hjørne) til en butik med en del mere plads. Det var dejligt og det er stadig her, du kan finde os i dag.

Jeg er selv at finde i butikken det meste af tiden, men jeg har selvfølgelig også brug for lidt frihed og ferie engang imellem. Jeg er bidt af en gal strikker og har altid flere projekter på pindene. Har du brug for hjælp, er jeg altid villig til at hjælpe dig godt i gang.

I butikken finder du mange spændende modeller/garner fra kendte designere og selvfølgelig også det helt klassiske. Derudover har vi meget tilbehør som lynlåse – sytråd – elastik – knapper samt meget mere. 

Kom forbi, tag et kig og bliv inspireret til dit næste projekt. Jeg glæder mig til at se dig.

Kirsten Andersen

Kirsten Andersen - Hobby Sy & Strik